Plan

Completarea chestionarului

Pentru a putea să îți oferim un plan de alimentație personalizat, trebuie să te cunoaștem. De aceea, am creat un chestionar detaliat, astfel încât să te poți prezenta. Răspunsurile tale ne vor da informațiile necesare referitoare la obiectivele, starea de sănătate, preferințele alimentare, un regim alimentar special și modul de viață. Cunoscându-te, te putem ajuta să îți atingi obiectivul!

Alcatuirea meniului

In functie de raspunsurile date de dumneavoastra in chestionar veti primi un meniu detaliat pe zile, veti sti la fiecare masa ce si cat sa consumati. La mesele principale veti primi si retete simple si rapide pentru a va fi de ajutor la preparare. Meniul va include exact alimentele care va plac. Nu este nevoie să numarati caloriile – nutritionistul va face asta pentru dumneavoastra. Tot ce va trebui să faceti este să urmati planul.

Scaderea in greutate

Dupa 1 luna in care tineti meniul va trebui sa comandati altul deoarece scazand in greutate s-ar putea sa se fi schimbat necesarul dumneavoastra caloric. Pe langa asta, este important sa schimbati meniul ca sa nu intervina plictiseala. Este important ca pe parcursul dietei sa multumim si psihicul. De aceea va sfatuiesc ca dupa 4 saptamani sa comandati 1 meniu nou. Acesta va fi diferit fata de celalalt.


Noi avem solutia pentru o viata normala si reintegrare sociala printr-o dieta echilibrata fara renuntari si frustrari.

Este pentru TINE daca:
- Te lupti cu kilogramele in plus
- Ai incercat diverse cure de slabire fara succes de durata
- Faci sport fara sa slabesti
- Ai probleme de sanatate legate de greutate
- Vrei sa-ti recapeti supletea fara infometare, fara medicamente, fara concentrate proteice sau suplimente alimentare

Sau daca cauti un tratament sanatos pentru:
- Boli cardiovasculare (tensiune arteriala mare, colesterol mare)
- Diabet tip II
- Boli reumatice
- Migrene cronice
- Tulburări ale metabolismului lipidic
- Imunitate scazuta
- Libido scazut
- Alte tulburari hormonale


Obezitatea poate ucide prin bolile asociate.
- Probleme respiratorii
- Infarct miocardic
- Tromboza venoasa profunda
- Discriminare sociala
- Hernie
- Diabet zaharat tip 2
- Dureri articulare
- Depresie
- Hipercolestrolemie
- Hipertensiune arteriala
- Cancer
- Mobilitate redusa

INFERTILITATE
Infertilitatea si obezitatea sunt doua afectiuni care, desi aparent nu au nimic in comun, sunt strans legate una de cealalta: obezitatea afecteaza abilitatea de a concepe atat a femeilor, cat si a barbatilor si in acelasi timp, influenteaza rata de succes a unei sarcini. Practic, infertilitatea creste proportional cu numarul kilogramelor in plus, ceea ce inseamna ca ne confruntam cu o situatie alarmanta avand in vedere ca 1 din 4 femei sunt supraponderale si se pot confrunta cu probleme de reproducere.